2 iul. 2014

Valentino Rossi inca 2 ani cu Yamaha


Valentino Rossi a declarat că este foarte mândru că a parafat un nou contract, pe o perioadă de 2 ani, cu Yamaha. 

Reamintesc că la începutul anului Vale declarase că se mai gândește dacă va continua sau nu și totul depinde de rezultatele pe care le va avea sezonul ăsta. Acum nah, rezultatele nu sunt chiar așa de spectaculoase... toate cursele de anul acesta au fost câștigate de către Marc Marquez fără drept de apel. Dar totuși Rossi a fost în față, a făcut curse bune, a obținut puncte frumoase și clasări constante pe podium. Una peste alta este pe locul 2 în clasamentul general la egalitate cu Dani Pedrosa. Este de departe cel mai bun an al lui Rossi de după experiența (nefericită) de la Ducati. Valentino se potrivește bine cu Yamaha, iar Yamaha se potrivește cu Vale. 

Eu personal mă bucur nespus. Îmi place mult stilul lui de pilotaj și îl respect enorm pentru tot ce a făcut în Moto GP. Dacă ar fi după mine, aș vrea să îl văd concurând și când va avea 50 de ani. Mulți au spus că Rossi a îmbătrânit și nu mai poate. Ei bine, uite că ”Doctorul” poate. Cel puțin poate mai mult decât Jorge Lorenzo (colegul de la Yamaha) și, foarte probabil, dacă ar avea o motocicletă mai bună cred că ar putea mai mult decât toți piloții, inclusiv Marquez (nah, asta e părerea mea personală). Dar chiar dacă nu ar mai putea, chiar dacă ar ieși pe circuit doar ca să se plimbe, eu tot aș vrea să-l văd în Moto GP. Când se va retrage Valentino Rossi va lăsa în urmă un mare gol indiferent ce piloți tineri se vor mai afirma între timp. 

Declarația lui Valentino Rossi după semnarea contractului:

 “I am very happy to announce that I have signed a new contract with Yamaha to continue together in MotoGP for the next two years. I am very proud of this announcement. It’s very important to me because I really enjoy working with my crew and all the guys from the team, both the Japanese and European members that have been with me almost my entire career. It’s great because this was my target; I wanted to continue, I am feeling good and I’m motivated to keep giving my best. I am very happy that I can keep riding my YZR-M1, that has been my love for so many years and will still be my love this year and the following two seasons. A big 'Thank You' to everybody, I will try to keep giving the maximum to arrive in front and make good races. Enjoy!”

Sunt foarte fericit să anunț că am semnat un nou contract cu Yamaha pentru a continua împreună în Moto GP pentru următorii 2 ani. Sunt foarte mândru de acest anunț. Este foarte important pentru mine pentru că este o adevărată bucurie pentru mine să lucrez împreună cu echipa mea și toți băieții din echipă, atât japonezi cât și europeni, oameni care au fost împreună cu mine aproape întreaga mea carieră. Este senzațional pentru că acesta a fost ținta mea; am vrut să continui, mă simt bine și mă simt în continuare motivat să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte fericit că pot să continui să pilotez motocicleta mea YZR-M1, care a fost dragostea mea timp de atât de mulți ani și care va fi în continuare dragostea mea și în următoarele 2 sezoane. Un mare ”MULȚUMESC” tuturor. Voi da în continuare tot ce voi putea să ajung în frunte și să fac curse bune. 

Fortza Vale!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu